nl en de fr
Inloggen


Inloggen Registreer
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

Poly acrylgel

  Konad Benelux team     06/09/2018     Reacties (0)

Nichelio Poly acrylgel een super acryl/gel systeem welke in gebruik vergelijkbaar is met acryl echter in plaats van een liquid te gebruiken vormt men hier de dikke viscositeit poly acrylgel met Alcohol 80%

Voordelen van dit systeem:

- zeer gemakkelijk om mee te werken
- loopt niet uit door de dikke viscositeit
- onbeperkte tijd voor het vormgeven van de nagel
- snel uithardend zonder enige warmte-generatie
- maakt uw werk sneller, u kunt zelfs 5 nagels tegelijk opvullen zonder iedere keer per vinger uit te harden
- droogt niet in de lucht
- geen vergeling
- weinig vijlwerk
-  uitharding: UV:  2 minuten 36W UV Lamp ,  LED: 45 seconden CCFL: 80 seconden
1. Neem een beetje poly acrylgel en zet deze op de nagel, gebruik evt een speciale gel penseel met spatel of een schone  cuticle pusher . Vorm de poly acrylgel met een acryl of gel brush met behulp alcohol 80% Polyacrylgel is een handige alles-in-één formule waarmee je in drie eenvoudige stappen perfecte nagels creëert.
Probeer eens een kleine start set uit, en beleef het gemak van deze poly acrylgel.
Veel liefs Konad Benelux Team :)

 

Lees meer

State of mind high pigment acryl powders.

  Konad Benelux team     06/09/2018     Reacties (0)

Nichelio color acryl is perfect voor iedereen die graag mooie gekleurde acrylnagels of nailart wil maken. 

Nichelio color acryl met een hoge pigmentatie. Door zijn professionele kwaliteit is deze acryl ook geliefd bij het maken van een mooie ondergrond voor designs, smile line 3D bloemen en om kleuren in elkaar te laten vervagen. Werk de nagels altijd af met een laagje clear powder. 

De poeders zijn van hoogwaardige kwaliteit en kunnen met iedere liquid gebruikt worden.  Nichelio color acryl is verkrijgbaar in meer dan100 kleuren.

Lees meer

Dit artikel kwamen wij tegen !

  Profnail en Konad Benelux     24/01/2018     Reacties (0)

Dit artikel kwamen wij tegen !
WINKELEN VIA INTERNET OF IN REAL LIFE ZIJN VRIJWEL GELIJKWAARDIG GEWORDEN. VEEL NAGELSTYLISTEN KOPEN HUN PRODUCTEN NIET ALLEEN VIA GROOTHANDELS IN KUNSTNAGEL-COSMETICA, MAAR OOK BIJ NIET-BRANCHEGERICHTE WEBSHOPS OP MARKTPLAATS, EBAY EN ALI-EXPRESS.  IS DAT VERSTANDIG EN VERANTWOORD?

Het is heel verleidelijk om goedkope, merkloze producten te kopen van onbekende leveranciers op een Chinese site. Met een paar muisklikken heb je een doos vol gellak, acryl of nagellakjes besteld. Veel voor weinig en gemakkelijk afgerekend met PayPal. Toch neem je dan risico's die akelig kunnen uitpakken voor je zaak, je klanten en ook voor jezelf.

VEILIGHEID EN GEZONDHEID
Leveranciers van merkloze producten houden zich lang niet altijd aan de Europese wetgeving over cosmetica en kunstnagelproducten. Af en toe kom je ingrediënten tegen die in Europa niet (meer) zijn toegestaan. Dat risico mag je natuurlijk niet nemen. Als professionele nagelstylist ben je immers verantwoordelijk voor je eigen gezondheid én die van je klant. Ook ontbreekt soms belangrijke informatie op het etiket, zoals allergenen of waarschuwingen voor het gebruik. Soms zit er helemaal geen etiket bij of alleen een vodje met onleesbare Chinese karakters. Als je niet weet hoe je met het product moet werken, is de kans op fouten groot en breken nagels sneller. Daar worden jij en je klanten echt niet blij van. Uiteindelijk ben je dan zelfs duurder uit, Bij een gerenommeerde groothandel kun je veilige producten kopen en krijg je bovendien vaak gratis advies, service en training over het gebruik van de producten.

'BAN DE ONGEKEURDE PRODUCTEN'
Helaas bieden webwinkels op eBay en Ali-express iedereen in onze branche de kans om te bestellen wat ze maar willen, zonder controle'. Hierdoor krijgen we steeds meer nagelstylisten op de markt die producten gebruiken wat niet goedgekeurd zijn. Dat is slecht voor het imago van de hele branche, die we nu juist op een hoger niveau willen krijgen. Als professionele nagelstylist heb je veel geld en tijd geïnvesteerd in je opleiding en in je bedrijf. Dan kun je je onderscheiden door alleen verantwoorde producten te kopen bij professionele groothandels. Daar krijg je ook een nette bon met btw voor je financiële administratie. Leg je aankoopbeleid uit aan je klant, dan begrijpt ze waarom jouw flesje nagelriemolie iets duurder is. En bedenk: ook jouw klanten shoppen op internet. Als zij ontdekken dat jouw producten van Ali-express  komen, zullen ze minder overtuigd zijn van je professionaliteit. Ook zijn vaak producten via Ali-express van een ‘veel’ mindere kwaliteit zoals bijv. de Kolinski penseel. Vaak worden deze dan gemengd met nylon haren en zo worden de productiekosten laag gehouden en dus kan het ook goedkoper aangeboden worden.

MILIEU EN MAATSCHAPPIJ
Van bedrijven wordt tegenwoordig verwacht dat zij maatschappelijk verantwoord ondernemen. Dat betekent dat bedrijven verantwoordelijkheid (willen] dragen voor maatschappelijke problemen zoals luchtvervuiling, klimaatverandering en arbeidsomstandigheden. Op z'n minst wil je als bedrijf proberen deze problemen niet groter te maken. Producenten van merkloze kunstnagelproducten werken echter meestal niet milieuvriendelijk. De producten zijn juist zo goedkoop omdat de arbeiders die ze maken weinig betaald krijgen en in slechte omstandigheden moeten werken. Misschien zijn jouw Chinese nagellakflesjes wel door kinderhanden gevuld. Als je maatschappelijk verantwoord ondernemen serieus neemt, hou je ook bij de inkoop van je materialen rekening met de maatschappelijke effecten van je acties.
Kortom: ProfNail adviseert je om chemische producten zoals gel, acryl, gel polish en hygiëne-producten uitsluitend te kopen bij nagelgroothandels die de Europese wet netjes naleven. Alleen dan ben je verzekerd van veilige en verantwoorde producten en professioneel advies. Dan zit je zeker wat betreft gezondheid en aansprakelijkheid. Natuurlijk kun je deze producten nabestellen via de webshop van jouw groothandel als je eenmaal goed weet hoe je ermee moet werken. Bron: Profnail

Konad Benelux houd wel rekening met maatschappelijk verantwoord ondernemen. Onze producten zijn goedgekeurd voor gebruik binnen Europa en de USA. Door onze vele contacten met Europese leveranciers/fabrikanten, waar wij onze producten kopen, weten wij ook dat de producten onder goede omstandigheden worden vervaardigd. Ook wij zien het vaak gebeuren en moeten klanten vaak helpen omdat er problemen zijn ontstaan door ‘Chinese’ producten.

 

Lees meer

waarom zijn jullie duurder dan China?

  Konad Benelux     29/12/2017     Reacties (0)

Waarom zijn jullie duurder dan China?
Dit heeft verschillende oorzaken. Er kan een groot verschil in kwaliteit zijn. Een bedrijf moet altijd BTW betalen en moet ervoor zorgen dat het product voldoet aan de Europese wetgeving.
Prive koop je gewoon even snel via internet. Er is dan geen enkele controle of het product voldoet aan de wetgeving of dat de kwaliteit goed is. Als het product slecht is dan stuur je dit niet zomaar even terug naar China.

Wat moet een bedrijf doen voor een product te importeren van buiten Europa?
Groot inkopen. Er zijn minimale bestelhoeveelheden die vaak liggen tussen de 100 en 10000 stuks
Vrachtkosten betalen. Dit gaat vaak via de lucht of boot. Via de gewone post gaat het niet.
Douane kosten betalen. Alles gaat via de douane en wordt ook echt gecontroleerd
BTW betalen. De belastingdienst wil graag ook “hun” centen
Controle van het product. Dit moeten we zelf doen. Hiervoor controleren we het volgende:
                Is het product al goedgekeurd voor de Europese markt?
                Laten keuren voor de Europese markt (€1600 per product)
                Alle verplichte documenten in huis halen zoals de PIF file, CE documenten enz.
                Controleren of het ook de juiste kwaliteit is. Je wil niet een slecht product kopen.
De labels aanpassen/maken/controleren voor ieder product.
Loon betalen van de werknemers. Tja, ook deze willen graag geld verdienen
Hopelijk blijft er voor ons wat over. Het hoeft niet veel te zijn maar ook ik wil graag iets verdienen.
 
De NVWA controleert steekproefsgewijs ook producten of deze voldoen aan de wetgeving.
Wij hebben al het volgende mogen ervaren:
Op de tweede container koffers die wij bestelden kregen we een douane controle. De container moest naar de douane loods worden gebracht (moesten we zelf regelen en betalen) . Vervolgens ging de douane er 2 koffer uit halen om te controleren. Hiervoor boorde ze gaten in de koffers om te kijken of er geen verboden stoffen in zaten.  Dit duurde in totaal +- 2 weken en koste ruim €500 en de 2 koffers kregen we niet terug. Dit was even een ondernemersrisico werd ons verteld en daar moesten we het maar me doen.
 
Er komen nog meer kosten bij
Soms moeten we de order ook nog ophalen in Rotterdam of op het vliegveld bij de douane
De winkel/opslag. Het pand moet ook betaald worden. De hypotheek moet worden afgelost.
Gas/water/elektra. De kachel staat aan en het licht brand voor ons en onze klanten.
Alle apparatuur wat nodig is. Pompwagens, rekken, computers enz.
Kosten voor beurzen. 1 beurs kost +-  €8.000.
 
 
Misschien wordt het nu duidelijker waardoor producten vaak duurder zijn dan China. Alle kosten worden verdeeld over de producten.
 
Als er iets mis is met een product kom je gewoon weer bij ons terug. Wij geven garantie. Zodra wij een product repareren of zelf vervangen, zijn alle kosten voor ons. Soms kunnen wij ze wel verhalen bij een fabrikant maar soms ook niet.
Als consument ben je in Nederland beschermd door de Nederlandse garantiewet. Dat geldt niet als je een aankoop doet bij een webshop buiten de EU.
 
Onze mening
Wij vinden dat de webshops vanuit China oneerlijke concurrentie zijn.  Waarom?
Wij moeten ons verplicht houden aan de Europese wet. Ook worden wij gecontroleerd door de NVWA en de belastingdienst. In China hoeft dit allemaal niet
China houd zich zelfs niet aan de regels die wij gewoon vinden zoals kinderarbeid en het werken met gevaarlijke stoffen of een onveilige werkomgeving.
14 15 jarige werken in een fabriek voor 10 euro per maand te verdienen De Chinese wetgeving op dit gebied is zwak en bij inspecties worden de kinderen door hun bazen verstopt. Deze conclusies komen uit het rapport van kinderrechtenorganisatie. 
onveilige fabrieken en slechte arbeidsomstandigheden  en lagere lonen
Fabriek A in China neemt de order aan. Deze zegt alles goed in orde te hebben en kan ook gecontroleerd worden. Nu krijgen ze de order niet op tijd af. Dit is voor hun heel normaal want de order is even snel verkocht aan een andere die even net iets meer betaalde. Om de order toch op tijd af te kunnen leveren gaan ze uitbesteden. Hiervoor geven ze de order in kleinere oplages door aan anderen die het kunnen maken.
Fabrikant B, C enz. neemt de kleinere order aan. Deze gaat weer op zoek naar personen die dit kunnen maken.
Persoon F,G,H enz. nemen de opdracht aan en werken thuis of in de tuin voor een mager loon om het product te maken.
 
Ook betaald de Chinese overheid de verzendkosten waardoor de Chinese webshops eigenlijk bijna alles gratis kunnen versturen.
Het is voor ons dus eigenlijk onmogelijk om te concurreren met China.
 

Lees meer

Nichelio Diamond top gloss

  Konad Benelux     13/12/2017     Reacties (0)

Nichelio Diamond top gloss
 
Speciaal ontwikkeld voor de acryl, gel, of gellak, nagels.Je kunt deze ook gebruiken als de glans vervaagd is, dan zet je heel gemakkelijk een Nichelio diamond gloss erop, waardoor je weer een prachtige hoog glans nagel hebt.
Deze diamond top gloss wordt in 5 en 15 ml geleverd.
Kan niet gebruikt worden op de natuurlijke nagel er moet echt een nagellak, gel, gellak of acryl onder zitten.
Voordelen:

  • Snel drogend zonder  UV-lamp
  • Extra top glans
  • Beschermt je gel of acryl  nagels
  • Blijft langdurig zitten
  • Kan als bij product worden verkocht in de salon
  • Tijdbesparend, ook als laatste laag te gebruiken.
  • Snel en gemakkelijk in gebruik.
  • Vergeelt niet.
  • Droogtijd 90 sec.

Lees meer

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.

De kleine lettertjes

- Op al uw bestelde artikelen geld het retourrecht.   U heeft dan 14 dagen bedenktijd vanaf het moment dat de order bij u binnen is.

- LET OP! Producten waarvan de verzegeling verbroken is vallen buiten het retourrecht.   Vloeistoffen en poeders worden niet retour genomen uit hygiënisch oogpunt.

- Vloeistoffen en poeders kunnen verzegeld zijn. Prijzen onder voorbehoud.

- Op het beeldscherm kunnen kleuren licht afwijken ten opzichte van het echte product.   We doen ons best om een zo goed mogelijk gelijkende kleur weer te geven