nl
Inloggen


Inloggen Registreer
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

Nichelio gellak okergeel de trendsetter

  Konad Benelux team     02/11/2018     Reacties (0)

Opeens zie je overal warme geeltinten zoals okergeel en goudgeel in kledingwinkels. Het zijn echte trendkleuren. Ook Nichelio gellak heeft een mooie kleur oker geel in het assortiment. Deze kleur is goed te combineren met de Nichelio gellak nr 338 legergroen.  
 

Lees meer

Mode kleur winter 2018 Nichelio gellak 332 Petrol kleur

  Konad Benelux team     01/11/2018     Reacties (0)

De mode kleuren voor de winter van 2018-2019 zijn natuurlijk al lang bekend.
Deze week hebben wij gekozen voor de Nichelio gellak 332  
Een mooie en frisse petrol  Blauwgroen kleur, die bijvoorbeeld goed samen kan met oker geel, zwart, grijs, donker rood of beige tinten.
 

Lees meer

Poly acrylgel

  Konad Benelux team     06/09/2018     Reacties (0)

Nichelio Poly acrylgel een super acryl/gel systeem welke in gebruik vergelijkbaar is met acryl echter in plaats van een liquid te gebruiken vormt men hier de dikke viscositeit poly acrylgel met Alcohol 80%

Voordelen van dit systeem:

- zeer gemakkelijk om mee te werken
- loopt niet uit door de dikke viscositeit
- onbeperkte tijd voor het vormgeven van de nagel
- snel uithardend zonder enige warmte-generatie
- maakt uw werk sneller, u kunt zelfs 5 nagels tegelijk opvullen zonder iedere keer per vinger uit te harden
- droogt niet in de lucht
- geen vergeling
- weinig vijlwerk
-  uitharding: UV:  2 minuten 36W UV Lamp ,  LED: 45 seconden CCFL: 80 seconden
1. Neem een beetje poly acrylgel en zet deze op de nagel, gebruik evt een speciale gel penseel met spatel of een schone  cuticle pusher . Vorm de poly acrylgel met een acryl of gel brush met behulp alcohol 80% Polyacrylgel is een handige alles-in-één formule waarmee je in drie eenvoudige stappen perfecte nagels creëert.
Probeer eens een kleine start set uit, en beleef het gemak van deze poly acrylgel.
Veel liefs Konad Benelux Team :)

 

Lees meer

State of mind high pigment acryl powders.

  Konad Benelux team     06/09/2018     Reacties (0)

Nichelio color acryl is perfect voor iedereen die graag mooie gekleurde acrylnagels of nailart wil maken. 

Nichelio color acryl met een hoge pigmentatie. Door zijn professionele kwaliteit is deze acryl ook geliefd bij het maken van een mooie ondergrond voor designs, smile line 3D bloemen en om kleuren in elkaar te laten vervagen. Werk de nagels altijd af met een laagje clear powder. 

De poeders zijn van hoogwaardige kwaliteit en kunnen met iedere liquid gebruikt worden.  Nichelio color acryl is verkrijgbaar in meer dan100 kleuren.

Lees meer

Dit artikel kwamen wij tegen !

  Profnail en Konad Benelux     24/01/2018     Reacties (0)

Dit artikel kwamen wij tegen !
WINKELEN VIA INTERNET OF IN REAL LIFE ZIJN VRIJWEL GELIJKWAARDIG GEWORDEN. VEEL NAGELSTYLISTEN KOPEN HUN PRODUCTEN NIET ALLEEN VIA GROOTHANDELS IN KUNSTNAGEL-COSMETICA, MAAR OOK BIJ NIET-BRANCHEGERICHTE WEBSHOPS OP MARKTPLAATS, EBAY EN ALI-EXPRESS.  IS DAT VERSTANDIG EN VERANTWOORD?

Het is heel verleidelijk om goedkope, merkloze producten te kopen van onbekende leveranciers op een Chinese site. Met een paar muisklikken heb je een doos vol gellak, acryl of nagellakjes besteld. Veel voor weinig en gemakkelijk afgerekend met PayPal. Toch neem je dan risico's die akelig kunnen uitpakken voor je zaak, je klanten en ook voor jezelf.

VEILIGHEID EN GEZONDHEID
Leveranciers van merkloze producten houden zich lang niet altijd aan de Europese wetgeving over cosmetica en kunstnagelproducten. Af en toe kom je ingrediënten tegen die in Europa niet (meer) zijn toegestaan. Dat risico mag je natuurlijk niet nemen. Als professionele nagelstylist ben je immers verantwoordelijk voor je eigen gezondheid én die van je klant. Ook ontbreekt soms belangrijke informatie op het etiket, zoals allergenen of waarschuwingen voor het gebruik. Soms zit er helemaal geen etiket bij of alleen een vodje met onleesbare Chinese karakters. Als je niet weet hoe je met het product moet werken, is de kans op fouten groot en breken nagels sneller. Daar worden jij en je klanten echt niet blij van. Uiteindelijk ben je dan zelfs duurder uit, Bij een gerenommeerde groothandel kun je veilige producten kopen en krijg je bovendien vaak gratis advies, service en training over het gebruik van de producten.

'BAN DE ONGEKEURDE PRODUCTEN'
Helaas bieden webwinkels op eBay en Ali-express iedereen in onze branche de kans om te bestellen wat ze maar willen, zonder controle'. Hierdoor krijgen we steeds meer nagelstylisten op de markt die producten gebruiken wat niet goedgekeurd zijn. Dat is slecht voor het imago van de hele branche, die we nu juist op een hoger niveau willen krijgen. Als professionele nagelstylist heb je veel geld en tijd geïnvesteerd in je opleiding en in je bedrijf. Dan kun je je onderscheiden door alleen verantwoorde producten te kopen bij professionele groothandels. Daar krijg je ook een nette bon met btw voor je financiële administratie. Leg je aankoopbeleid uit aan je klant, dan begrijpt ze waarom jouw flesje nagelriemolie iets duurder is. En bedenk: ook jouw klanten shoppen op internet. Als zij ontdekken dat jouw producten van Ali-express  komen, zullen ze minder overtuigd zijn van je professionaliteit. Ook zijn vaak producten via Ali-express van een ‘veel’ mindere kwaliteit zoals bijv. de Kolinski penseel. Vaak worden deze dan gemengd met nylon haren en zo worden de productiekosten laag gehouden en dus kan het ook goedkoper aangeboden worden.

MILIEU EN MAATSCHAPPIJ
Van bedrijven wordt tegenwoordig verwacht dat zij maatschappelijk verantwoord ondernemen. Dat betekent dat bedrijven verantwoordelijkheid (willen] dragen voor maatschappelijke problemen zoals luchtvervuiling, klimaatverandering en arbeidsomstandigheden. Op z'n minst wil je als bedrijf proberen deze problemen niet groter te maken. Producenten van merkloze kunstnagelproducten werken echter meestal niet milieuvriendelijk. De producten zijn juist zo goedkoop omdat de arbeiders die ze maken weinig betaald krijgen en in slechte omstandigheden moeten werken. Misschien zijn jouw Chinese nagellakflesjes wel door kinderhanden gevuld. Als je maatschappelijk verantwoord ondernemen serieus neemt, hou je ook bij de inkoop van je materialen rekening met de maatschappelijke effecten van je acties.
Kortom: ProfNail adviseert je om chemische producten zoals gel, acryl, gel polish en hygiëne-producten uitsluitend te kopen bij nagelgroothandels die de Europese wet netjes naleven. Alleen dan ben je verzekerd van veilige en verantwoorde producten en professioneel advies. Dan zit je zeker wat betreft gezondheid en aansprakelijkheid. Natuurlijk kun je deze producten nabestellen via de webshop van jouw groothandel als je eenmaal goed weet hoe je ermee moet werken. Bron: Profnail

Konad Benelux houd wel rekening met maatschappelijk verantwoord ondernemen. Onze producten zijn goedgekeurd voor gebruik binnen Europa en de USA. Door onze vele contacten met Europese leveranciers/fabrikanten, waar wij onze producten kopen, weten wij ook dat de producten onder goede omstandigheden worden vervaardigd. Ook wij zien het vaak gebeuren en moeten klanten vaak helpen omdat er problemen zijn ontstaan door ‘Chinese’ producten.

 

Lees meer

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten met anonieme datagegevens.

De kleine lettertjes

- Op al uw bestelde artikelen geld het retourrecht. U heeft dan 14 dagen bedenktijd vanaf het moment dat de order bij u binnen is.
- LET OP! Producten waarvan de verzegeling verbroken is vallen buiten het retourrecht. Vloeistoffen en poeders worden niet retour genomen uit hygiënisch oogpunt.
- Vloeistoffen en poeders kunnen verzegeld zijn. Prijzen onder voorbehoud.
- Op het beeldscherm kunnen kleuren licht afwijken ten opzichte van het echte product (Via een Samsung of Iphone lijken de kleuren het meest op de foto). We doen ons best om een zo goed mogelijk gelijkende kleur weer te geven.

* Alleen bij bestellingen geplaatst op dinsdag t/m vrijdag. Zie verzendinformatie voor exacte leverdagen
** Bezorging van pakketten binnen Nederland, Belgë en Duistland. Voor de rest van de wereld wordt een toeslag berekend. Pallet transport is uitgesloten van gratis levering.

Alle producten van Konad Benelux zijn gecontroleerd, getest en voldoen aan de Europese cosmeticawetgeving (1223/2009).