nl
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

BETAAL INORMATIE

Contant 

 • U kunt in onze winkel en op de beurzen waar wij staan contant betalen. In onze winkel hebben wij een zeer ruim assortiment. Op de beurs hebben wij een groot assortiment bij ons maar helaas niet het complete assortiment.

Pin
 • Pinnen kunt u bij ons in de winkel en op de beurs. Of u bij ons in de winkel bent of ons tegenkomt ergens in Nederland of België maakt niet uit pinnen kunt u altijd. Ook onze Belgische klanten kunnen vaak pinnen bij ons. Er moet dan wel een Maestro-logo op de pinpas staan.  

Ideal
 • Betalen via Ideal is snel en gemakkelijk. Ook is dit een vertrouwde manier van betalen omdat uw eigen bank de betaling afhandeld. Ruim 80% van de online aankopen binnen nederland wordt via Ideal betaald.

Bancontact / Mistercash
 • Ook onze Belgische klanten kunnen bij ons betalen via Bancontact / Mistercash. Dit is een zeer veilige manier van betalen omdat u in uw eigen bankomgeveving kunt betalen. Betalen met Bancontact / Mistercash gaat supersnel. Eén transactie duurt precies 400 milliseconden. Dat is exact de tijd die u nodig hebt om één keer met uw ogen te knipperen. 

Acceptgiro - Afterpay - Achteraf betalen
 • Consumenten (Nederland en België)
  • AfterPay voert voor www.konad-benelux.com het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij www.konad-benelux.com betalen met een digitale factuur tot een bedrag van € 150 als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay kunt u betalen tot een bedrag van € 200 .Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met digitale factuur voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met digitale factuur niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.
 • Zakelijk
  • AfterPay voert voor www.konad-benelux.com het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij www.konad-benelux.com betalen met een digitale factuur tot een bedrag van € 250 als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay kunt u betalen tot een bedrag van € 500 .Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met digitale factuur voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met digitale factuur niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.

Vooruitbetaling via bank of giro
 • U kunt uw bestelling altijd vooruit betalen. U krijgt dan direct na het bestellen een bevestiging. het totaal bedrag wat op deze bevestiging staat kunt u dan via uw eigen bank / postkantoor aan ons overmaken. Zodra het bedrag dan bij ons binnen is versturen wij uw pakket met de factuur.

Creditcard
 • Bij ons kunt u betalen met Maestro, Visa, Vpay en American express kaarten

Rembours
 • Helaas is er geen mogelijkheid meer om onder rembours te bestellen. Dit omdat er meerdere klanten zijn die niet betalen aan de deur en vervolgens komt het pakket retour. Wij moeten dan wel alle kosten voor onze rekening nemen. 

PayPal
 • Helaas is er geen mogelijkheid om via PayPal te bestellen. DIt is een onveilige manier van betalen in een webshop. PayPal is wel zeer veilig indien u via Ebay koopt.